Aarhus sex og seksualitet

BLIV FRIVILLIG I AARHUS. I smilets by er vi en stor gruppe frivillige, som sammen kæmper for seksuel sundhed, trivsel og rettigheder. Vi har brug for dine. Sex og seksualitet. LGBT Danmark. LGBT Danmark mener, at der er et stort behov for både sociale og kulturelle aktiviteter for og med bøsser, lesbiske. Med afsæt i illustrationer og film, involverende øvelser og dilemmaer i forhold til sex, seksualitet og seksuel sundhed tilrettelægges en dialog om relevante. Her kan du finde råd og vejledning, hvis du har spørgsmål om sex og seksuel sundhed. Der er mange forskellige muligheder for at få råd og.

BLIV FRIVILLIG I AARHUS. I smilets by er vi en stor gruppe frivillige, som sammen kæmper for seksuel sundhed, trivsel og rettigheder. Vi har brug for dine. Flere end elever i århusianske skoler er med i sex-kampagne i denne I værste fald udvikler det sig til deciderede seksuelle overgreb,«.

Med afsæt i illustrationer og film, involverende øvelser og dilemmaer i forhold til sex, seksualitet og seksuel sundhed tilrettelægges en dialog om relevante.

Seksualundervisning til 8. klasser | savetheroseart.org

Sex & Samfund er en NGO, der beskæftiger sig med seksuel sundhed både nationalt og internationalt. Frivilligcenter Aarhus matcher borgere, der gerne vil yde. Elever i 8. klasse skal informeres om seksuelle rettigheder, prævention, sex og sex-relaterede sygdomme. Derfor indgår Aarhus Kommune nu. Med afsæt i illustrationer og film, involverende øvelser og dilemmaer i forhold til sex, seksualitet og seksuel sundhed tilrettelægges en dialog om relevante.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail