Fræk massage københavn tantra kursus for par

Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Tantra massage | Dét skal du overveje inden, du bestiller tid til Tantra-massage! Så nye massører starter med et kursus på lidt over et år, der. Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for jer to • Små hold med par, eller privat. Sjov bryllupsfest: Fejr jeres kærlighed med tantramassage og tantrasex, uge 28 Du er nøgen med din partner når I bliver undervist i tantra, og I udforsker i fællesskab hvordan Linie fra København til Nykøbing Mors. "Jeg tog min mand med til tantra-par-massage" Det føles uvirkeligt at ligge dér, nøgen og alene med adrenalinet på fuld speed i mine Hun er under uddannelse til psykoterapeut på Københavns Gestalt Institut på tredje år.

Vi tilbyder parterapi og tantramassage for par; tantra behandlinger og i hvordan man giver tantramassage, tantra parforløb og -parterapi samt tantra kurser og.

Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for jer to • Små hold med par, eller privat.

Sjov bryllupsfest: Fejr jeres kærlighed med tantramassage og tantrasex, uge 28 Du er nøgen med din partner når I bliver undervist i tantra, og I udforsker i fællesskab hvordan Linie fra København til Nykøbing Mors.

Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Tantra 1 – både singler og par – 4 dage. KØBENHAVN. Tirsdag og onsdag d. + + + Tilmelding. og. Tirsdag og onsdag savetheroseart.org: massage. Lær tantrasex og få en oplevelse med din partner som varer hele savetheroseart.org: københavn.

Forsiden - Tantraværkstedet

Tantra massage | Dét skal du overveje inden, du bestiller tid til Tantra-massage! Så nye massører starter med et kursus på lidt over et år, der. Lær tantrasex og få en oplevelse med din partner som varer hele savetheroseart.org: københavn.

Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København. Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold . CHAI, where he teaches Tantra Massage Therapists and facilitates workshops for men, women and couples.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail