Kvinder yngre mænd kvinder

Dec 29, - På ti år er antallet af forhold med ældre kvinder og yngre mænd steget stærkt. Kvinder er meget mere handlingsorienterede i dag end for ti år. Der findes mange forskellige grunde til hvorfor flere og flere yngre mænd vælger modne kvinder. Læs de 5 største grunde til hvorfor modne kvinder er bedre. Sep 28, - Ældre kvinder med yngre mænd Demi Moore er et eksempel på en moden kvinde, som valgte en ung kæreste - hun er dog ikke længere. Dec 7, - Ny undersøgelse fra datingsitet C-date-dk viser, at flere og flere modne kvinder søger deres partnere blandt yngre mænd. Og sexolog mener, at.

Mens manden forfalder under avisen i sofaen, bliver kvinderne yngre og smukkere. De dage, hvor det kun var mænd, der havde unge kærester, er ovre.

Der findes mange forskellige grunde til hvorfor flere og flere yngre mænd vælger modne kvinder. Læs de 5 største grunde til hvorfor modne kvinder er bedre. Men en kvinde over 35 år giver sig ikke til at flirte med en 15 år yngre mand på en bar for at gå på tre dates med ham, inden hun tager sit tøj af.

Så hvis du først.

Dec 29, - På ti år er antallet af forhold med ældre kvinder og yngre mænd steget stærkt. Kvinder er meget mere handlingsorienterede i dag end for ti år. Der findes mange forskellige grunde til hvorfor flere og flere yngre mænd vælger modne kvinder. Læs de 5 største grunde til hvorfor modne kvinder er bedre. Sep 28, - Ældre kvinder med yngre mænd Demi Moore er et eksempel på en moden kvinde, som valgte en ung kæreste - hun er dog ikke længere.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail