Sex med par tantra kursus for par

Mange tantra-kurser og -seminarer henvender sig til par. For mange bliver ønsket om sex, intimitet og anerkendelse og ikke mindst sikkerhed. Tantraenergi for par introducerer til tantriske energiteknikker og meditationer. . Det er ikke et new-age-tantra-kursus med sex i centrum. ligesom det ej heller er. Tags: tantrakursus, par, Privat workshop, tantrasex I sammenhæng udgør øvelserne rammerne for tantrisk sex som kan vare i mange timer og. Kursus i bevidst berøring, intimitet, massage og sanselighed. Workshop med oplæg, øvelser, berøring og massage. Weekendkursus over to.

Kursus i bevidst berøring, intimitet, massage og sanselighed. Workshop med oplæg, øvelser, berøring og massage. Weekendkursus over to. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold .

Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI. Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen. Det handler om fordybelse og hengivelse til dig selv, din krop og din partner.

Sexologiskolen - Erotisk Tantra 4 dags kurser

Vi ser os selv som et helt alm par, med børn, gode jobs og et godt og velfungerende sexliv så hvorfor opsøge et trantra sex kursus? Egentlig. Tantra 1 – både singler og par – 4 dage Tantra 2 – Kun Par – 2 dage Sådan at sex, lyst og kærlighed bliver konstanter og naturlige dele af. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold .

Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail