Tantra kursus for par privat tantra

Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for jer to • Små hold med par, eller privat. All-inklusiv: Undervisning, fri mad og drikke, overnatning. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres en del af aften tilbringes i jeres private “rede"; Der forekommer ikke nøgenhed. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Få en oplevelse sammen med din partner, som varer resten af livet. Tag på rejse i dig selv – i hinanden. På denne private workshop lærer I et.

Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Erotisk Tantra 4 dags kurser Tantra 1 – både singler og par – 4 dage . da forløbet foregår, som ved konsultation, og derfor er mere privat. Gratis Introduktionsworkshop Til'Tantra Intensiv Kursus' - Danmarks Mest Dybdegående Og Intensive Deltagerne kan komme som enkeltpersoner eller par.

Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres en del af aften tilbringes i jeres private “rede"; Der forekommer ikke nøgenhed. Et transformerende kursus med træning i tantra, På kursusstedet er der private værelser, der gør det muligt for jer som par at trække jer tilbage og dyrke de.

Udgivet i Individuelle kurser og forløb for par og singler Ansøgningsskema til gratis tantrakonsultation Tags: tantrakursus par Privat workshop tantrasex.

1 dags kursus i tantrasex for par - Tantraværkstedet

Gratis Introduktionsworkshop Til'Tantra Intensiv Kursus' - Danmarks Mest Dybdegående Og Intensive Deltagerne kan komme som enkeltpersoner eller par. Erotisk Tantra 4 dags kurser Tantra 1 – både singler og par – 4 dage . da forløbet foregår, som ved konsultation, og derfor er mere privat. Tantra kursus i Natha Yogacenter.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail