Tantra massage sydsjælland

Skønhed og velvære - Sydsjælland og Lolland-Falster . Tantramassagebehandling er en sanselig, nærværende, blid massage af hele kroppen med varm olie. tantra-temple-copenhagen-frontpage Tantramassage til mænd er en meget sanselig body-to-body-massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i. Med dagens deal får du mulighed for at prøve en helt unik og spændende behandlingsform. Massagen egner sig til både mænd og kvinder og udføres af en. Tilbud Massør med mange års erfaring Thai massage Olie massage Sport massage Body 2 Body tantra massage cocktail Klipning af negle, både fingre og tær.

Med dagens deal får du mulighed for at prøve en helt unik og spændende behandlingsform. Massagen egner sig til både mænd og kvinder og udføres af en. Find de bedste tilbud på Spa, Velvære og Wellness på Sjælland. Pilates, Epilering, Tantramassage, Permanent hårfjerning, Eyelash extensions, Psykoterapi. Tantramassage, Tantra Wellness og Sanserejser i Kalundborg. Afstressende massageformer, som opløser spændinger, giver velvære og prikker til dine sanser.

Find de bedste tilbud på Spa, Velvære og Wellness på Sjælland. Pilates, Epilering, Tantramassage, Permanent hårfjerning, Eyelash extensions, Psykoterapi. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen; med at møde og favne dig selv på en ny måde, igennem kroppen. Tilbud Massør med mange års erfaring Thai massage Olie massage Sport massage Body 2 Body tantra massage cocktail Klipning af negle, både fingre og tær.

Sensia´s Universe - massage, tantra, sanserejser og wellness

Tantramassage, Tantra Wellness og Sanserejser i Kalundborg. Afstressende massageformer, som opløser spændinger, giver velvære og prikker til dine sanser. Med dagens deal får du mulighed for at prøve en helt unik og spændende behandlingsform. Massagen egner sig til både mænd og kvinder og udføres af en. Find de bedste tilbud på Spa, Velvære og Wellness på Sjælland.

Pilates, Epilering, Tantramassage, Permanent hårfjerning, Eyelash extensions, Psykoterapi.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail