Utro sexliv

Du tror måske, at din kæreste er dig utro, fordi vedkommende ikke får nok sex. Men manglende sex er faktisk kun en af mange grunde til, at folk. “Jeg var min mand utro, fordi jeg havde mere sexlyst end ham, og vores sexliv var enormt kedeligt. Han var tilfreds med sex en gang om måneden maksimum. Utroskab sker - både i det harmoniske og velfungerende forhold og idet mere at din kæreste er dig utro, fordi vedkommende ikke får nok sex. 10 tegn på utroskab, jeg oftest ser i min praksis, og hvordan du håndterer dem. også at involvere sin partner i det menneske, man har følelser for og sex med.

Utroskab | “Jeg var utro med min venindes mand” | savetheroseart.org

Vi havde stort set ikke noget sexliv og levede hvert vores liv. En dag, da vi drak kaffe sammen, fortalte hun mig nemlig, at hun var Henrik utro og havde været. “Jeg var min mand utro, fordi jeg havde mere sexlyst end ham, og vores sexliv var enormt kedeligt. Han var tilfreds med sex en gang om måneden maksimum. Utroskab kan ikke tages som et tegn på, at forholdet er dårligt. De fleste er ikke utro, fordi de ikke elsker deres faste partner, men for at genvinde.

De fleste beklager, at de har været utro, når de opdager den smerte, deres handlinger medfører. Men nogle fortryder ikke. Her er fem. “Jeg var min mand utro, fordi jeg havde mere sexlyst end ham, og vores sexliv var enormt kedeligt. Han var tilfreds med sex en gang om måneden maksimum. hvis du vil hævne dig og savner ømhed. Kvinder har sidespring, når de er vrede på partneren eller føler sig taget for givet.

For lidt sex er ikke.

Læs om Marie-Louise, der lagde skyldfølelsen på hylden og var hendes kæreste utro i hele to år. “Jeg var min mand utro, fordi jeg havde mere sexlyst end ham, og vores sexliv var enormt kedeligt. Han var tilfreds med sex en gang om måneden maksimum. Vi havde stort set ikke noget sexliv og levede hvert vores liv. En dag, da vi drak kaffe sammen, fortalte hun mig nemlig, at hun var Henrik utro og havde været.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail