Utro vær utro

Det er stort set de samme grunde, der gør sig gældende, når mænd og kvinder vælger at være utro. At hævne sig over kærestens sidespring ved selv at være utro er ganske udbredt - og dumt. Svar fra både mænd, der har været utro tidligere, mænd, der er utro lige nu, mænd der har kammerater, der er og har været utro, men også fra kvinder, hvis ex´er. Set fra et terapeutisk synspunkt kan utroskab og afsløringen af utroskab dog være en slags vendepunkt og en enestående mulighed for at få.

Svar. Kære kvinde. Du skriver, at du er blevet svigtet af din mand. Han har været dig utro med en kollega og det over længere tid, og du giver i brevet udtryk for. Kender du det der med, at forholdet måske halter lidt? Det er i sådanne situationer, at mange ofte overvejer at være utro. SVAR. Kære Q. Tak fordi du skriver til savetheroseart.org Det er en meget sårbar situation, du står i, og jeg kan godt forstå, du har brug for at dele det.

Utroskab er en af.

Set fra et terapeutisk synspunkt kan utroskab og afsløringen af utroskab dog være en slags vendepunkt og en enestående mulighed for at få. Det siges, at mere end hver fjerde dansker har været sin partner utro. Ifølge en Gallup-undersøgelse har 62% blandt utro kvinder betroet sig til andre, mens det.

At hævne sig over kærestens sidespring ved selv at være utro er ganske udbredt - og dumt.

Dette kan forklare meget utroskab – Ekstra Bladet

SVAR. Kære Q. Tak fordi du skriver til savetheroseart.org Det er en meget sårbar situation, du står i, og jeg kan godt forstå, du har brug for at dele det. Utroskab er en af. Det siges, at mere end hver fjerde dansker har været sin partner utro. Ifølge en Gallup-undersøgelse har 62% blandt utro kvinder betroet sig til andre, mens det.

Svar fra både mænd, der har været utro tidligere, mænd, der er utro lige nu, mænd der har kammerater, der er og har været utro, men også fra kvinder, hvis ex´er.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail