Tantra massage til kvinder tantra seks

Tantra massage: At elske sin yoni – det tantriske ord for kvindens kønsdele – burde være det bud for alle kvinder. De kunne være taget i biffen, men i stedet tog de til tantra. Fie Sandfeld og hendes mand, Michael, har afprøvet en tantra-parmassage. En helt. Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde. jeg har nemlig næsten lige været til tantramassage i Tantra Templet, Og massagen af mit underliv eller min 'yoni' var simpelthen så dejlig at.

Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde. ”Hej, jeg vil gerne bestille tid til tantramassage”, sagde jeg. . Der var store vægmalerier af frodige nøgne kvinder og muskuløse mænd, der lå. I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase.

Måske derfor er så mange kvinder tiltrukket af.

I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase. Måske derfor er så mange kvinder tiltrukket af.

De kunne være taget i biffen, men i stedet tog de til tantra. Fie Sandfeld og hendes mand, Michael, har afprøvet en tantra-parmassage. En helt. ”Hej, jeg vil gerne bestille tid til tantramassage”, sagde jeg. . Der var store vægmalerier af frodige nøgne kvinder og muskuløse mænd, der lå.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail